Disclaimer

Toepasselijkheid

Deze gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing op alle bezoeken aan de website van Inner Family (www.innerfamily.nl), alsmede op alle adviezen en/of diensten die via deze website worden gegeven of verricht. Door deze website te benaderen en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer.

Aansprakelijkheid

Inner Family besteedt voortdurend zorg aan de samenstelling en het onderhoud van deze website. Inner Family kan niet altijd garanderen dat deze compleet, actueel en/of accuraat is. Gebruik van de informatie of de website gebeurt dus op geheel eigen risico en aan de op de website geboden informatie en/of diensten kunnen door de gebruiker geen rechten worden ontleend. De op deze website genoemde gegevens zijn alleen bedoeld voor algemene informatiedoeleinden en kunnen niet beschouwd worden als persoonlijk of professioneel advies. Gebruikers dienen niet af te gaan op informatie of aanbevelingen zonder juridisch advies te vragen. Inner Family sluit iedere aansprakelijkheid uit voor schade, van welke aard dan ook (waaronder economisch nadeel) die verband houdt met (de directe en indirecte gevolgen van) eventuele onjuistheden, onvolledigheden, het gebruik van de op de website beschikbare informatie, virussen of server of met de tijdelijke onmogelijkheid om deze website te raadplegen.

Gelinkte websites

Deze website kan links naar externe websites bevatten. Verwijzingen (via links) naar externe websites zijn slechts informatief bedoeld en veronderstellen geen relatie met of goedkeuring door Inner Family. Daarnaast kunnen externe websites links naar Inner Family bevatten. Inner Family is niet aansprakelijk voor enige schade als gevolg van het gebruik of de inhoud van deze externe websites of als gevolg van het gebruik van links op externe websites naar de website van Inner Family.

Wijzigingen

De voorwaarden van de disclaimer kunnen door Inner Family te allen tijde, zonder voorafgaande waarschuwing, gewijzigd worden. Wijzigingen treden in werking vanaf het moment dat ze op deze website gepubliceerd zijn.

Overige

Alle teksten en afbeeldingen zijn auteursrechtelijk beschermd.

 

Op deze website en disclaimer is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

 

Op alle verstrekte diensten van Inner Family zijn de Algemene Voorwaarden van toepassing, welke een beperking van de aansprakelijkheid bevatten. De algemene voorwaarden treft u aan op de website van Inner Family.