Over mij

Mijn naam is Birgit Brevé. Ik ben geboren en getogen in Nuenen en daar nog altijd woonachtig samen met mijn partner Hooman, zoontje Elias en dochter Lyvia.

 

Mijn achtergrond is van juridische aard. Eerst volgde ik de opleiding HBO-rechten aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys en daarna behaalde ik mijn diploma voor de master Rechtsgeleerdheid met het accent op strafrecht aan de Universiteit van Tilburg. 

 

Na mijn studie zette ik de stap naar de advocatuur. Gedurende 6,5 jaren werkte ik als  advocaat met als specialisaties personen- en familierecht, strafrecht en jeugdrecht. Ik behandelde zaken op het gebied van (echt)scheiding, omgang, afstamming, gezag, alimentatie, ondertoezichtstellingen, uithuisplaatsingen en stond daarnaast verdachten bij in strafzaken. Ook kwam ik op voor de belangen van minderjarigen. Ik stond minderjarigen bij in zowel het civiele kader als in strafrechtelijk kader. 

 

In 2020 besloot ik het vak van mediator in te stappen. Ik volgde de opleiding tot mediator en sta sinds 1 juli 2021 geregistreerd als ADR international conflictnavigator® en ICR international coach practitioner®.

 

Per oktober 2021 ben ik gestart met mijn eigen onderneming Inner Family, waarbij ik (echt)scheidingen begeleid als scheidingsspecialist én mediator. 

Lees meer waarom ik besloot om uit de advocatuur te stappen en verder te gaan als scheidingsspecialist en mediator.

Inner Family _DSC4349 4mp
 • Quote boven png

De beste basis voor de afwikkeling van een (echt)scheiding is vertrouwen, welwillendheid en eerlijkheid. Het is mijn taak om dit gedurende het hele proces te bewaken en te bevorderen.

 • quote teken onder

 • Integer

  Integer

 • Deskundig2

  Deskundig

 • Mensenmens groter

  Mensen-mens

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?